Més de 50 artistes del Ripollès creen una baralla de pòquer per recaptar fons per la Covid-19

La iniciativa també pretén donar visibilitat al sector

Algunes de les cartes de la baralla
Algunes de les cartes de la baralla | Artistes pel confinament
NacióDigital
15 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:17h
Un total de 54 dissenyadors i il·lustradors del Ripollès han impulsat "Artistes pel Confinament", una iniciativa per crear, conjuntament, una baralla de cartes de pòquer feta amb il·lustracions úniques creades durant el confinament. Cada carta, per tant, estarà feta per un artista diferent.

Les baralles, que ara estan en procés de producció, es vendran en comerços de la comarca.

Els objectius de la iniciativa són dos: d'una banda, promocionar l'art i els artistes de la comarca i, de l'altra, recaptar fons per donar suport a la recerca de la pandèmia de la Covid-19. S'ha escollit fer una baralla perquè, segons els organitzadors, es tracta d'un joc "que està a l'abast de tothom i, sovint, és una gran solució a l'avorriment causat pel confinament".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Us portem a quatre artistes més: @jordillroig Pintor . Fa deu anys deia que era “preguntes sense respostes”. Ara, una década més tard, té moltes respostes, però com diu ell, “cap de bona :)” . @ac.magenta Enginyera tècnica en disseny industrial especialitzada en disseny gràfic. “M'encanta l'art en totes les seves vessants” Creativa i colorista. Tècniques variades i abstractes amb geometries de colors vius. . @rotxi1983 Il·lustrador i dibuixant de còmic amb una línea única. Les seves vinyetes, plenes de detalls, et fan viure la història des d’un altre punt de vista. . @eduporex Més relacionat amb el disseny i les marques que amb l’art, sempre enfoca els seus projectes amb creativitat, innovació i buscant superar les expectatives. Els seus dissenys us inspiraran! Seguim!

Una publicación compartida de Artistes pel confinament (@artistes__confinament) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Us tenim preparats dotze artistes! Començarem pels quatre primers: . @sergidpm il·lustrador i dissenyador campdevanolenc, es mou entre la caricaturització i el realisme i així ha retratat moltes persones amb el carbonet. Ara es dedica i combina les seves dues grans passions, l’art i la natura. . @tthefreckle il·lustradora i dissenyadora, el seu estil fusiona la linea amb l’aquarel·la, no us deixarà indiferents. . @_elektraking dissenyadora de moda, atrevida i controversa. Els seus dissenys denoten potència i sensualitat. . @mona_cheeta “randomisme com a estil de vida” no es defineix amb un estil únic però les seves obres et meravellaran! . Ben aviat veureu les seves creacions!

Una publicación compartida de Artistes pel confinament (@artistes__confinament) el