VÍDEO L'Hospital de Campdevànol dona les gràcies a tothom qui l'està ajudant

L’emotiu muntatge inclou el personal sanitari del centre i dels CAP de Campdevànol i Ribes de Freser, a més de treballadors de neteja, manteniment, administració, serveis socials...

El personal sanitari del CAP de Campdevànol
El personal sanitari del CAP de Campdevànol | Hospital de Campdevànol
NacióDigital
14 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:50h

L’Hospital de Campdevànol ha publicat un vídeo d’agraïment a tothom qui els està donant suport, a ritme de la cançó Escriurem, de Miki Núñez. Això inclou tot el personal sanitari del centre i dels CAP de Campdevànol i Ribes de Freser, així com d’altres treballadors que també són imprescindibles per a què la màquina no s’aturi: manteniment, neteja, administració, serveis socials...

“Cada dia és un nou repte per a tots els professionals sanitaris que s’estan enfrontant a la Covid-19. Ells hi són cada dia, cada nit, i en tot moment que faci falta. Per això, des d’aquí, una vegada més, els volem donar les gràcies!”, diu l’hospital a les xarxes socials.
 

El personal sanitari del CAP de Campdevànol. Foto: Hospital de Campdevànol


El personal sanitari que combat la pandèmia de coronavirus ja rep, cada dia a les vuit del vespre, homenatges a tot el territori. Des dels aplaudiments als balcons de centenars de municipis, a crits d'ànims entre els mateixos companys d'hospitals, centres sanitaris o ambulatoris. Tot s’hi val per donar suport a tots els metges, infermers i sanitaris que intenten remetre la malaltia.

Ja fa dies que aquest agraïment s’ha fet extensiu a les portes de l’Hospital de Campdevànol. El personal ha rebut l’escalf de ciutadans i també de les forces de seguretat (Mossos d’Esquadra, Policia Local i Protecció Civil), que en diverses ocasions han fet sonar les seves sirenes.