Campdevànol reinventa la diada de Sant Jordi

El Cau dels Vàndals organitza activitats per celebrar la jornada des de casa

Una de les activitats proposades per Sant Jordi a Campdevànol
Una de les activitats proposades per Sant Jordi a Campdevànol
NacióDigital
14 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:31h
El Cau dels Vàndals, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Campdevànol, ha organitzat per aquests dies un seguit d’activitats per poder celebrar Sant Jordi, encara que sigui des de casa i a través de les xarxes socials. L’objectiu és que els veïns i veïnes de la localitat no es quedin sense una de les festes amb més tradició a casa nostra.

Així doncs es faran tres activitats diferents: la primera porta per nom “Penja la teva rosa”. Aquesta activitat proposa que petits i grans facin una rosa amb qualsevol material: paper, tela, fusta, ferro, el que es tingui a l'abast, i el 23 d'abril es pugui penjar als balcons, finestres o portes per demostrar que la diada segueix viva.

La segona activitat es diu “Sant Jordi a casa”: des del 16 fins al 22 d'abril, cada dia a les 11 h del matí es penjarà una proposta d'activitat relacionada amb la diada al perfil d'Instagram @aeigelsvandals i al web de l'Agrupament Escolta i Guia Els Vàndals (AEIG Els Vàndals).

La tercera i darrera proposta per celebrar el Sant Jordi es diu “T'atreveixes a canviar la llegenda de Sant Jordi?”. En aquesta iniciativa es planteja el repte de canviar la llegenda de Sant Jordi a la població de Campdevànol, i està orientada tant per adults, joves com infants. Es pot presentar en qualsevol format (pdf, àudio, vídeo, dibuix, etc) i es poden enviar al correu [email protected] fins al dia 22 d'abril. El 23 es faran públiques totes les propostes al web dels Vàndals i les que hagin arribat en format àudio s'emetran per la ràdio Life.fm Campdevànol.

Consulteu la programació sencera