Suspesa la Molló Trail, que s'havia de disputar el 10 de maig

L'organització emplaça els participants a retrobar-se el 2021

La cursa transfronterera enllaça Molló i Prats de Molló seguint el camí de l'exili dut a terme per milers de catalans
La cursa transfronterera enllaça Molló i Prats de Molló seguint el camí de l'exili dut a terme per milers de catalans | Josep M. Montaner
NacióDigital
14 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:18h
L'organització de la Molló Trail, l'Ajuntament de Molló i Domini d'Isards han decidit suspendre la cursa, que s'havia de disputar el 10 de maig. L'edició de 2020 no se celebrarà en cap altre data, i els organitzadors ja han emplaçat els corredors a retrobar-se el 2021.

"Hem estat analitzant setmana a setmana l'evolució de la pandèmia causada pel Covid-19. La nostra intenció ha estat sempre mantenir la cursa mentre es garantís la seguretat de les persones participants. De fet, hem apostat durant dies que seria la primera activitat després del confinament, una cursa especial en què potser no podríem fer els millors temps però segurament els faríem amb una gran il·lusió", diu l'organització en una nota de premsa.

I afegeix: "A més a més, aquest any iniciàvem el procés per entrar a Copa Catalana, creixíem en village i activitats complementàries, ens havíem agermanat amb altres curses del territori i estàvem preparant moltes sorpreses. Tot plegat ha quedat en un projecte aturat, primer en espera i ara, ja, cancel·lat. Sembla que el desconfinament podria 'començar a acabar? a partir del 26 d'abril, però desconeixem els ritmes amb què s'aniran obrint els diferents espais. I, més enllà del risc de no poder-la fer finalment, hi ha la preparació pròpia de l'esdeveniment, molt limitada en temps de confinament i massa justa per fer-la en pocs dies si aquest s'aixeca".

I conclou: "Per tant, amb gran tristesa, us fem saber que suspenem la cursa i que ja no es farà aquest any. El calendari de tardor està molt atapeït i apostem per fer-la quan ens agrada, amb la primavera incipient al Pirineu, amb les darreres neus al Costabona i al Canigó, amb l'energia de la temporada que comença".

Per a totes les persones que ja s'havien inscrit, es farà la devolució total de la inscripció i l'organització assumirà el cost de gestió.