Coronavirus

Cinquè mort per coronavirus al Ripollès

La xifra de malalts de Covid-19 a la comarca ja supera la seixantena

per Redacció , 1 d'abril de 2020 a les 17:21 |
L'Hospital de Campdevànol, en una imatge d'arxiu | Departament de Salut
Cinquena mort per coronavirus al Ripollès. L'Hospital de Campdevànol ha informat que en les últimes 24 hores ha mort un pacient que se sumen a les quatre defuncions entre dilluns i dimarts. Actualment, el nombre de positius per Covid-19 a la comarca superen la seixantena.
 

L'última víctima mortal del coronavirus a la comarca tenia 78 anys. De fet, les cinc persones que han mort eren d'edat avançada i en la majoria de casos tenien patologies prèvies.

Actualment, hi ha 26 persones ingressades a l'Hospital de Campdevànol, 25 de les quals han donat positiu per Covid-19 i una està pendent de resultats. A més, cinc pacients s'han derivat a l'UCI de l'Hospital Trueta de Girona, un més que ahir.


El nombre total de positius des de l'arribada de l'epidèmia és de 61. Aquests casos no tenen en compte els que s'hagin pogut diagnosticar a les àrees bàsiques de salut de Ripoll-Sant Joan així com a la de Camprodon i que, per diversos motius, no hagin acabat ingressant a l'Hospital de Campdevànol.

Es dona la circumstància que el Ripollès era fins el 18 de març una de les poques comarques de Catalunya i l'única de la demarcació de Girona que encara no havia tingut cap cas confirmat de Covid-19.


 

Participació