Com pots fer la compra a Campdevànol durant la quarantena?

NacióDigital
30 de març del 2020
Actualitzat a la 13:48h
Una botiga de Sant Joan, aquests dies.
Una botiga de Sant Joan, aquests dies. | Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses
La Unió de Botiguers de Campdevànol ha engegat una iniciativa per poder comprar amb més seguretat i amb més comoditat, durant aquests dies de quarantena, als comerços de Campdevànol que estan oberts. L’objectiu és evitar acumulacions o cues a les botigues per culpa de mantenir la distància de seguretat, i també evitar desplaçaments innecessaris.

Així doncs, per fer la compra només cal seguir tres passos. El primer que s’ha de fer és posar-se en contacte amb la botiga on es vol comprar a través del telèfon o enviant un missatge de whatsapp per tal de fer la comanda. El següent pas serà acordar amb la botiga com i quan es farà la recollida de la compra i com es farà el pagament. Per últim, només faltarà anar-la a recollir.

La Unió de Botiguers també ha facilitat un llistat on apareixen tots els comerços de Campdevànol que estan oberts, acompanyats dels seus números de telèfon per tal de poder fer la comanda des de casa i l’horari d’obertura. També s’hi ha inclòs els comerços que aquests dies estan tancats.

- Consulteu llistat de botigues i telèfons

En aquest enllaç podeu consultar els telèfons dels comerços.