Coronavirus

Creix el nombre d'hospitalitzats: tres a Girona i 24 a Campdevànol

Està previst que es traslladi una quarta persona en estat greu al Trueta

per Redacció , 27 de març de 2020 a les 18:20 |
El personal sanitari de l'Hospital de Campdevànol, al peu del canó | Hospital de Campdevànol
Continua creixent el nombre d'hospitalitzats per coronavirus al Ripollès. A l'Hospital de Campdevànol s'ha passat en les darreres 24 hores de 18 a 24. A més, als tres veïns de la comarca ingressats a la unitat de cures intensives (UCI) de l'Hospital Trueta de Girona se li afegirà en breu una quarta persona pendent de trasllat amb estat greu.

El nombre total de casos positius diagnosticats per l'Hospital de Campdevànol i l'àrea bàsica de salut Ribes-Campdevànol continua sent de 26 ja que cap de les persones pendents de la prova ha rebut els resultats. D'aquests, set són professionals sanitaris mentre que 11 estan ingressats al centre hospitalari.


Ara bé, el nombre d'ingressats ha crescut fins a 24, ja que 13 persones més estan pendents de confirmar que tenen la Covid-19. Per altra banda, 12 persones estan aïllades a casa per tenir símptomes lleus.
 
Es dona la circumstància que el Ripollès era fins el 18 de març una de les poques comarques de Catalunya i l'única de la demarcació de Girona que encara no havia tingut cap cas confirmat de Covid-19. 

Participació