Coronavirus

FOTOS El personal sanitari de l'Hospital de Campdevànol, al peu del canó

El centre publica unes imatges dels treballadors després d'una esgotadora jornada

per Redacció , 25 de març de 2020 a les 11:42 |
El personal sanitari de l'Hospital de Campdevànol, al peu del canó | Hospital de Campdevànol
El número de malalts de coronavirus continua pujant al Ripollès. Aquest dimarts a la tarda ja són un total de 16 casos, dos dels quals estan ingressats a l'UCI de l'Hospital Trueta de Girona i 11 més a l'Hospital de Campdevànol.

A banda dels 11 ingressats a l'Hospital de Campdevànol -cinc les darreres 24 hores- i els dos derivats a Girona, hi ha un total de 26 pacients confinats a domicili, tant per haver donat positiu com per tenir símptomes. Per altra banda, hi ha sis professionals sanitaris en situació d'aïllament.


Precisament, és el col·lectiu del personal sanitari el qui té una pressió afegida en la gestió de l'epidèmia, en primera línia de foc, al costat dels infectats, i amb llargues jornades de treball.

L'Hospital de Campdevànol ha rebut moltes mostres de suport per la seva tasca. Aquesta nit el centre ha publicat al Twitter algunes fotos del seu personal sanitari quan finalitzaven la dura jornada laboral. "Acaba un altre esgotador dia, però ells no defalleixen!", diu el text de la piulada.

 

Participació