Coronavirus

El Ripollès ja acumula 16 casos de coronavirus

Dues persones estan a l'UCI a Girona i n'hi ha 11 més ingressades a Campdevànol

per Redacció , 24 de març de 2020 a les 18:59 |
El personal sanitari de l'Hospital de Campdevànol, al peu del canó | Hospital de Campdevànol
El número de malalts de coronavirus continua pujant al Ripollès. Aquest dimarts a la tarda ja són un total de 16 casos, dos dels quals estan ingressats a l'UCI de l'Hospital Trueta de Girona i 11 més a l'Hospital de Campdevànol.

El ritme de casos a la comarca es va multiplicant de manera ràpida. En poc més de 24 hores el passat divendres es va passar d'un sol a cas a quatre. El diumenge, ja van ser sis, aquest dilluns, onze, i avui dimarts, 16.

 
Es dona la circumstància que el Ripollès era fins el 18 de març una de les poques comarques de Catalunya i l'única de la demarcació de Girona que encara no havia tingut cap cas confirmat de Covid-19.


26 pacients confinats a domicili

A banda dels 11 ingressats a l'Hospital de Campdevànol -cinc les darreres 24 hores- i els dos derivats a Girona, hi ha un total de 26 pacients confinats a domicili, tant per haver donat positiu com per tenir símptomes. Per altra banda, hi ha sis professionals sanitaris en situació d'aïllament.

El personal sanitari de l'Hospital de Campdevànol ha rebut moltes mostres de suport per la seva tasca. Aquesta nit han publicat algunes fotos al Twitter del centre.
 

 

Participació