De la botiga a casa: el comerç de Ripoll intenta esquivar el confinament

Els establiments comercials de la capital del Ripollès posen en marxa una iniciativa per tal que els veïns puguin comprar des de casa

Els comerciants de Ripoll volen evitar que la gent surti de casa i mantenir un mínim de negoci
Els comerciants de Ripoll volen evitar que la gent surti de casa i mantenir un mínim de negoci | Adrià Costa
NacióDigital
23 de març del 2020
Actualitzat a les 11:33h
Des de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Ripoll, la Unió de Botiguers i el comerç local s’ha engegat una iniciativa per facilitar les compres des de casa en temps de confinament. Amb aquesta nova via de compra per una banda es possibilita la compra al comerç local que s’ha vist obligat a tancar per la pandèmia del Covid-19, es facilita la compra als comerços locals de productes frescos des de casa i per l’altra es fomenta el #quedatacasa.

El funcionament és molt senzill, primer cal mirar si el comerç que t’interessa participa de la proposta, seguidament fas la comanda a través del telèfon del comerç (podeu consultar aquí tots els telefòns dels comerços adherits) i per últim el mateix comerç ja es preocupa de contactar amb la persona que farà el lliurament al domicili proporcionat.

Les demandes fetes al matí es lliuraran a la tarda, i les de tarda l’endemà al matí. El pagament es pot fer amb targeta i o efectiu. Es pot fer la comanda a tants comerços com vulguis.