coronavirus

L'Hospital de Campdevànol redueix les visites i suspèn les pràctiques d'estudiants pel coronavirus

El centre també ha suspès la jornada Sumem, prevista pel 20 de març

per NacióDigital, 11 de març de 2020 a les 14:13 |
Façana de l'Hospital de Campdevànol | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Malgrat que a l’Hospital de Campdevànol no hi ha per ara cap cas de coronavirus ni tampoc cap professional aïllat per aquesta malaltia, la situació epidemiològica que està patint el país ha obligat al centre a prendre altres mesures de prevenció.


En aquest sentit, s’han ajornat totes les visites escolars previstes a l’hospital i també s’han suspès de forma temporal les pràctiques acadèmiques en l'àmbit de la salut que portaven a terme estudiants de la UVic, en resposta a les recomanacions de la Conselleria de Salut de la Generalitat. En aquest marc, s'ha suspès la jornada Sumem prevista pel 20 de març a l’Escola del Treball del Ripollès (Ripoll). Per últim, també s’ha limitat a un sol acompanyant les visites als pacients ingressats a l’Hospital.

"Des de l’Hospital de Campdevànol volem transmetre un missatge de calma a la població i, sobretot, demanem que se segueixin les recomanacions que es fan des dels canals oficials del Departament de Salut i que no es difonguin informacions no contrastades", diu el centre en un comunicat.
 

 

Participació