​L'Ajuntament Juvenil de Camprodon presenta les seves propostes per millorar el municipi

Entre aquestes destaquen un seguit d’accions per a la Festa Major 2020

El ple es va celebrar el passat divendres
El ple es va celebrar el passat divendres | Ajuntament de Camprodon
Redacció
04 de març del 2020
Actualitzat a la 13:56h
El passat divendres, 28 de febrer, va tenir lloc la sessió plenària de presentació de propostes de l’Ajuntament Juvenil de Camprodon del curs 2019-2020. Els membres de l’ens juvenil van exposar les diferents propostes, desenvolupades durant les juntes de govern que s’han celebrat amb anterioritat. Entre aquestes, destaquen particularment la proposta d'un seguit d'accions per a la Festa Major 2020 i altres idees de millora d’àmbit municipal.

Les iniciatives que volen emprendre afecten diferents àmbits. Es va aprovar enviar una carta a CAT Salut per demanar que es millorin els serveis sanitaris del consultori local santjoaní, crear un casal per a joves i fer activitats per recaptar diners per fer-lo possible, organitzar més activitats per a joves durant la Festa Major -com un partit de futbol amb una pilota gegant, un concurs de talents o una gimcana-, fer una campanya de sensibilització sobre la tinença d’animals i les obligacions que això comporta, recuperar l’acampada del Pla d’Estràngol, i implementar iniciatives per conscienciar en matèria de medi ambient.

A partir de l’aprovació d’aquestes propostes, en les pròximes sessions establiran un calendari per dur-les a terme i posaran fil a l’agulla per fer-les possible.

Berta Sunyer, regidora de Joventut, ha assistit a la jornada per recollir les propostes, i treballar conjuntament i de la mà amb l’Ajuntament Juvenil de la vila. Sunyer valora “molt positivament el ple juvenil, que ha servit per escoltar el col·lectiu jove de la vila, un sector que és el futur del municipi”. A més, la regidora anima “els joves de Camprodon a continuar participant en aquest tipus d’iniciatives, que fan de la nostra vila un lloc cada vegada més dinàmic i cívic”.

L’Ajuntament Juvenil és un òrgan participatiu que té com a objectiu el foment de la participació juvenil i coordinar-se amb l’equip de govern. A més, esdevé un perfecte espai social de debat, transparència i reflexió.