Un telecadira per fer descens en bicicleta a Ripoll?

​​L'Ajuntament de Ripoll i Elevated MTB es comprometen a construir un gran "Bike Resort" al municipi que obrirà tot l'any

Una imatge promocional del projecte
Una imatge promocional del projecte | Elevated MTB
Redacció
27 de febrer del 2020
Actualitzat a les 18:46h
Elevated MTB ha escollit Ripoll per construir un “Bike Resort”, dedicat a la pràctica de la bicicleta i obert tot l’any, similar a altres estacions d’arreu d’Europa. L’instal·lació estarà dotada amb un remotament mecànic, “trialeres”, pàrquing i una base social amb restauració, comerç de bicicletes i altres serveis relacionats amb la pràctica de la bicicleta tot terreny. 

La decisió s’ha pres després de postular entre altres zones del Prepirineu Català. La situació geogràfica de Ripoll i la bona connexió per accedir des d’altres punts, però, ha fet decidir l’empresa per la capital del Ripollès.

Reunió entre l'Ajuntament de Ripoll i l'empresa vinculada al projecte Foto: Ajuntament de Ripoll


El passat cap de setmana, professionals de l’empresa es van desplaçar fins a Ripoll per estudiar diferents emplaçaments i per  gravar imatges promocionals. El mateix dissabte a la tarda l’Ajuntament i l’empresa Elevated MTB van signar un memoràndum de compromís per treballar conjuntament i cercar estratègies comunes perquè aquest “Bike Resort” sigui una realitat.

Ara, l’empresa, redactarà l’estudi de viabilitat així com la planificació detallada per l’execució del projecte, per presentar-la a l’Ajuntament i poder començar la selecció i disposició dels terrenys necessaris per a la construcció d’aquest parc que, segons els seus promotors, serà un revulsiu turístic per la vila.