La Fundació Eduard Soler i la UVic-UCC col·laboren en un programa d'especialització d'enginyeria

Onze profesionals d'empreses de la comarca i els voltants participen en el primer curs

Acte de cloenda del curs
Acte de cloenda del curs | Fundació Eduard Soler
Redacció
27 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:24h
Durant el curs passat i seguint la línia estratègica de la Fundació Eduardo Soler (FES) per potenciar la formació tecnològica aplicada a la indústria, es va iniciar la col·laboració amb la UVic-UCC per impartir a les instal·lacions de l'entitat un programa d’especialització de 60 hores de durada en enginyeria de processos i mètodes.

L’acte de cloenda del curs va tenir lloc el passat 21 de febrer a les instal·lacions de la FES on Cèsar Duch, coordinador del programa per part de la UVic-UCC, i Josep M. Casals, director de Formació de la FES, van ser els encarregats de fer el lliurament de diplomes. En aquesta primera edició hi han participat un total d’11 professionals d’empreses de la comarca i del seu voltant que desenvolupen la seva carrera professional a l’entorn de la gestió de la producció, l’enginyeria de processos o la millora contínua.

L’objectiu del curs ha estat proporcionar formació especialitzada en Lean Manufacturing i millora contínua, simulació dinàmica, anàlisis de processos, mapes de flux de valor,
així com també conceptes d’indústria 4.0 i automatització.