Camprodon

Camprodon posa nous panells al municipi amb informació sobre esqueles

La iniciativa també arriba a Beget, Rocabruna, Font Rubí i Colònia Estabanell

per Redacció , 25 de febrer de 2020 a les 10:38 |
Un dels panells | Ajuntament de Camprodon
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’any 2018 es va iniciar un procés de canvi sobre la manera de comunicar les esqueles a Camprodon i a la resta de nuclis urbans, amb l’objectiu de millorar la transparència i adaptar-se a les noves tecnologies. Aquest canvi, que ha finalitzat en els darrers dies, ha consistit en la instal·lació de panells a tot el municipi, així com també a Beget, Rocabruna, Font Rubí i la Colònia Estabanell, en una vintena de punts.

En concret, els punts on es troben aquells panells informatius són la carretera de Sant Joan, l’estació d’autobusos TEISA, el passeig de la Muralla, l’Espai Cultural Cal Marquès, la plaça de la Vila, la plaça de la Fia, el carrer d’Espinalba, La Forcarà, l’avinguda Maristany, el carrer de Sant Roc, els Quatre Cantons, el carrer València, el pavelló vell, la plaça Santa Maria, el carrer Monestir, el carrer Costinyola, la Residència Geriàtrica Municipal, el carrer Germans Vila Riera, el carrer CAP, el Bac de Sant Pere, el carrer Llandrius i el carrer Alexandre Galí i Coll.

 

Participació