Ripoll engega una campanya per explicar el pressupost als veïns

L'Ajuntament reparteix fulletons als forns de pa, farmàcies i en els diversos equipaments municipals.

Redacció
24 de febrer del 2020
Actualitzat a la 13:17h
L’Ajuntament de Ripoll posarà en marxa una campanya informativa sobre el contingut del pressupost del consistori per a aquest any 2020. S’han editat fulletons amb el conjunt de dades destacades que es distribueix als forns de pa, farmàcies i en els diversos equipaments municipals.

Accediu des d'aquí als fulletons de la campanya

El fulletó informatiu inclou les principals despeses dels tres eixos prioritaris per l’Ajuntament: el d’acció social, el d’economia i ocupació i el d’acció cultural i coneixement.

l document també fa referència a quines són les fons d’ingressos, així com la destinació de les despeses. També s’hi mostren les principals inversions per a l’any 2020 així com el deute municipal. Així mateix mostra el desglossament del total del pressupost consolidat per l’any 2020, que ascendeix a 16.468.145,29  euros i que engloba el pressupost total de l’Ajuntament, Somasrsa, Consorci de Benestar Social, Patronat del Museu Etnogràfic i de la Fundació Guifré.

La campanya també inclou informació del cens del 2018, que recull les dades del padró municipal recollides a 1 de gener del 2019 (les dades es recullen a un any passat), i que mostra un augment de 55 persones respecte a l’any anterior.