FGC incorpora nous mapes 3D de les estacions d'esquí a les seves aplicacions

Les noves versions milloren la navegació per l'entorn virtual de les instal·lacions, agilitza la consulta dels serves i reforça el caràcter interactiu de la navegació

Imatge dels nous mapes 3D que apareixen a les aplicacions d'FGC
Imatge dels nous mapes 3D que apareixen a les aplicacions d'FGC | FGC
NacióDigital
18 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:55h
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) estrena nous mapes 3D de les pistes d'esquí dins les seves aplicacions per a web i telèfons intel·ligents. A través d'un comunicat, la Generalitat ha anunciat la incorporació d'un nou format amb l'objectiu de millorar la interactivitat i la rapidesa de les consultes que es vulguin realitzar als 18 circuits d'esquí de muntanya de totes les estacions d'FGC.

"Els nous mapes milloren la navegació per l'entorn virtual de les instal·lacions, doten de més rapidesa la consulta dels serveis que s'ofereixen als visitants i reforça el caràcter interactiu de la navegació", asseguren des de la Generalitat. A banda, el nou format incorpora noves funcionalitats destinades a "facilitar l'experiència dels visitants de les estacions, tant en la temporada d'hivern com en la d'estiu".

En aquest sentit, FGC assenyala que els mapes estan sincronitzats a temps real amb l'estat de la neu, una característica que permet consultar en directe l'estat de les pistes i dels remuntadors. Des dels mapes, els visitants també poden dibuixar els circuits que vulguin fer des de l'aplicació en funció del nivell de dificultat, el temps i la longitud del traçat.

Les noves imatges en 3D de les estacions han estat desenvolupades per la plataforma Skitude, especialitzada en la creació de solucions tecnològiques per estacions d'esquí i en el desenvolupament d'eines per fer el seguiment d'esquiadors.

"Les millores dels mapes 3D interactius certifiquen l'aposta de Ferrocarrils per una comunicació més sostenible i respectuosa amb el medi ambient", apunten des de la Generalitat. "D'aquesta manera, els mapes deixen d'imprimir-se, però es poden consultar a les pàgines web i aplicacions amb tota la informació actualitzada", afegeixen.