La conductora morta en caure a un canal a Ripoll es va saltar un control dels Mossos

La víctima tenia 45 anys i era veïna de Ripoll

Les unitats subaquàtiques dels Bombers, traient el vehicle sinistrat
Les unitats subaquàtiques dels Bombers, traient el vehicle sinistrat | Bombers de la Generalitat
NacióDigital
11 de febrer del 2020
Actualitzat el 12 de febrer a les 10:32h

La conductora d'un cotxe ha mort aquesta nit en una sortida de via a la C-17 a Ripoll. El vehicle ha quedat bolcat en un canal d'aigua. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís quan passaven sis minuts de la mitjanit. La víctima és I.B.C., de 45 anys i veïna de Ripoll.

La dona ha estat aturada uns minuts abans en un control de drogoalcoholèmia al punt quilomètric 91 de la C-17, a l'entrada sud de Ripoll. La víctima s'ha aturat però quan els agents li han dit que s'arrambés a la carretera, ha fugit sense donar explicacions. Els mossos han desmuntat el control i han seguit el seu rastre, segons ha explicat un portaveu del cos a NacióRipollès.

Ja no hi han arribat a temps. Els agents han vist una polseguera i en arribar ja han trobat el cotxe que havia sortit de la via i havia quedat bolcat al canal del Roig. Els Mossos han engegat una investigació per saber què ha passat.

La conductora no portava identificació i anava sola, segons ha confirmat la policia.

Amb el sinistre, s'han activat dues patrulles dels Mossos, nou dotacions dels Bombers, entre les quals unitats subaquàtiques i de muntanya, així com tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta ja són 14 les víctimes que han mort en accidents de trànsit aquest any a les carreteres interurbanes catalanes.

Les unitats subaquàtiques han tret el vehicle de l'aigua.
 

El cotxe sinistrat, a dins del canal Foto: Trànsit