La Run4Cancer supera per primer cop els 5.000 participants

A Planoles hi ha hagut 170 inscrits

La sortida de la cursa a Olot
La sortida de la cursa a Olot | Oncolliga
NacióGarrotxa
10 de febrer del 2020
La Run4Cancer ha superat per primera vegada els 5.000 participants en la seva 6a edició, que s’ha celebrat aquest diumenge al matí simultàniament en vuit poblacions de les comarques gironines: Olot, Figueres, Palafrugell, Planoles, Porqueres, Salt, Tossa de Mar i Riudellots de la Selva.

Sota el lema “Mou-te pel càncer”, un total de 5.040 persones de totes les edats han participat en aquest esdeveniment esportiu i solidari organitzat per la Fundació Oncolliga Girona amb motiu del Dia Mundial del Càncer (4 de febrer) i que té la peculiaritat de ser l’única cursa d’aquestes característiques que se celebra al mateix temps en vuit poblacions gironines de set comarques diferents.

La cursa amb més afluència de participants ha estat, un any més, la d’Olot (Garrotxa), amb 1.100 inscrits, seguida de Porqueres (Pla de l’Estany), que ha doblat el nombre d’inscrits respecte l’any passat, passant dels 385 als 780 participants. La resta d’inscripcions s’han repartit de la següent manera: 690 a Palafrugell (Baix Empordà); 680 a Figueres (Alt Empordà); 650 a Riudellots de la Selva (Selva Interior); 520 a Salt (Gironès); 450 a Tossa de Mar (Selva Marítima) i 170 a Planoles (Ripollès).

L'organització ha valorat molt positivament la xifra total de participants, que un cop més creix respecte l’any anterior, quan es van animar a prendre-hi part 4.228 persones. Els participants han rebut una samarreta i una bossa commemoratives de l'edició, així com esmorzar a l’arribada. A més de les curses, en algunes poblacions s’han organitzat també activitats complementàries, com ara sessions de zumba o d’escalfament.​