El Cicle de Conferències del Centenari de l'Hospital de Campdevànol comença amb transplantaments

Jaume Tort, director de l'Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT) parlarà de la donació d'òrgans

Jaume Tort, en una entrevista a TV3
Jaume Tort, en una entrevista a TV3 | CCMA
Redacció
10 de febrer del 2020
Actualitzat a les 11:18h
L’Hospital de Campdevànol engegarà el pròxim divendres 14 de febrer el Cicle de Conferències del Centenari, en el marc dels actes de la commemoració dels cent anys de la institució. En aquesta primera conferència es parlarà de la donació d’òrgans i trasplantaments a Catalunya, i anirà a càrrec del doctor Jaume Tort, director de l'Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT). L’acte es farà a les sis de la tarda al Centre Cívic la Confiança de Campdevànol i estarà obert a tothom.

Així doncs, la primera conferència d’aquest cicle portarà per títol “La Donació i el Trasplantament a Catalunya. De la suficiència i la solidaritat”, on el doctor Jaume Tort explicarà i resoldrà dubtes sobre la donació d’òrgans i els trasplantaments que es fan al nostre país.

El Cicle de Conferències de l’Hospital de Campdevànol portarà diversos experts del món de la salut per parlar de temàtiques com el càncer, la donació d’òrgans, alimentació o gent gran i es farà en els principals municipis de la comarca com Ripoll, Sant Joan, Camprodon i Ribes, seguint un dels objectius de la celebració del centenari que és obrir l’Hospital a tota la població de la comarca. La propera conferència es farà el mes de març.