​El certamen literari Joan Maragall arriba a la seva desena edició

Ja es poden consultar les bases del concurs de Sant Joan de les Abadesses

Redacció
31 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:28h
Ja es poden consultar les bases de la desena edició del certamen literari Joan Maragall, organitzat per l'Ajuntament i l'Institut Escola Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses. Com en anys anteriors, el concurs continua apostant per fomentar i reconèixer l'escriptura en català tant de l'alumnat de l'escola com de qualsevol autor adult.

En la categoria escolar hi haurà premis als millors rodolins, contes breus, poesies o relats d'infants de 3r de Primària a 4t d'ESO. Els guanyadors rebran un llibre i un diploma, i els finalistes, un obsequi.

En la categoria d'adults, el primer premi de cada modalitat serà de 200 euros i un diploma per a cadascuna de les modalitats. Els finalistes majors d’edat rebran també un llibre, un diploma i un àpat per a dues persones en un dels restaurants de la vila.

El jurat estarà format per professionals de l'educació i de la comunicació, i un membre de l'AMPA de l'IE Mestre Andreu. Les bases completes poden consultar-se a la pàgina web de l’Ajuntament o es poden recollir en format paper a l’Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses. El termini per presentar els treballs finalitza el dijous 19 de març.

La data del lliurament de premis de la categoria d'adults s’anunciarà més endavant. Pel que fa al lliurament de premis de la categoria d'escolars, tindrà lloc al Teatre Centre el dijous 23 d’abril, a les 10:30 h. Serà durant aquesta jornada que els escolars rebran els diferents premis mentre es farà una lectura de les seves obres.