L​a Pastisseria Pujol de Camprodon se situa entre les 50 millors de Catalunya

L'establiment ​obté el guardó Fava de Cacau en la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

La pastisseria rep la Fava de Cacau
La pastisseria rep la Fava de Cacau | Aj. Camprodon
Redacció
29 de gener del 2020
Actualitzat a la 13:49h
La Pastisseria Pujol de Camprodon va ser distingida amb la Fava de Cacau, un guardó que s’entrega per primera vegada en el marc de la III Mostra Internacional de Pastisseria, i que organitza l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. L’objectiu d’aquest certamen és el de posar en valor la feina i el producte dels establiments artesans catalans de més qualitat.

D’aquesta manera, la pastisseria camprodonina se situa entre les 50 les millors de Catalunya. La llista ha estat confeccionada per un jurat independent, creat i coordinat per un equip de tres especialistes: Ramon Morató, Marc Balaguer i Josep Sucarrats. El jurat ha integrat especialistes pastissers, periodistes gastronòmics i professors de pastisseria. Amb la iniciativa, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts premia la qualitat de les millors pastisseries de Catalunya.

Aquest premi, a banda de reconeixement, atorga a les pastisseries seleccionades visibilitat, ja que la Mostra Internacional de Pastisseria s’ha consolidat en només tres anys, i enguany ha comptat amb pastissers i pastisseries de prestigi internacional, com Andrea Dopico o Carles Mampel.

L’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, felicita la Pastisseria Pujol, que ha demostrat oferir un producte de qualitat, provinent del nostre territori. “Sou motiu d’orgull, i uns grans ambaixadors de Camprodon en l’àmbit de la pastisseria nacional i internacional. Enhorabona pel premi!”.

A més, Guitart agraeix a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i a la resta d’implicats, per haver engegat la proposta dels premis de la Fava de Cacau: “Us desitjo sort en aquesta nova iniciativa, i també que la Mostra Internacional de Pastisseria continuï creixent en les pròximes edicions com ho està fent. Aprofitem per felicitar a la resta d’establiments guardonats en l’entrega d’enguany”.