Mohammed Er-Rabehy mostra els colors i les textures del Marràqueix al Palau de l'Abadia

L'exposició es podrà visitar fins al 29 de febrer

Redacció
28 de gener del 2020
Actualitzat a les 14:00h
Una de les obres de Mohammed Er Rabehy
Una de les obres de Mohammed Er Rabehy | Palau de l'Abadia
Des d'aquest dilluns, 25 de gener, i fins al 29 de febrer, les obres de l’artista Mohammed Er Rabehy estaran exposades a les sales Joan Maragall i Josep Puig i Cadafalch del Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses. La mostra, que du per nom Geografies, combina els colors i les textures del Marràqueix natal de l’artista amb els cromatismes propis de la Garrotxa, on ara resideix, tan condicionats per la seva geologia volcànica.

L’horari d’exposició és de dilluns a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 19 h, i els diumenges, de 10 a 14 h.

Mohammed Er Rabehy

Mohammed Er Rabehy (Marràqueix, 1989) és un pintor nascut al Marroc amb actual residència a la Garrotxa. De formació bàsicament autodidacta, continua explorant i treballant com poder reflectir en els seus quadres, la natura a través de formes expressives abstractes.

Fruit d'aquesta inquietud creativa, Er Rabehy ha exposat les seves obres en diferents poblacions catalanes des del 2015. Fins a ara, n’ha realitzat un total de dotze repartides entre Olot (en set ocasions), Girona, Vic, Torroella de Montgrí, Montesquiu i, aquesta darrera, a Sant Joan de les Abadesses.