turisme

​La Ruta dels Ferro als Pirineus estrena web

La Farga Palau de Ripoll forma part de la xarxa

per Redacció , 9 de gener de 2020 a les 12:17 |
Farga Palau | Arnau Urgell
La Ruta del Ferro als Pirineus, de la qual forma part la Farga Palau de Ripoll, estrena web. La iniciativa vol mostrar d'una forma senzilla i clara els 26 recursos que formen part d'aquesta ruta i participar en la divulgació del coneixement i la comprensió de la història europea.

El web aposta per un disseny modern i de fàcil navegació on l'usuari pot trobar d'informació d'una manera pràctica. Els continguts estan ordenats per zones, temes (mines, fargues o treball del ferro) o per categories (itineraris, museus o monuments).


També pretén ser un espai on exposar l'actualitat de la ruta, de forma dinàmica i amb activitats, exposicions, concursos, jornades, conferències...

Un altre dels objectius que es persegueixen passa per millorar la comunicació entre els socis. Per això s'ha creat una zona privada.


La regió dels Pirineus és rica en mineral de ferro i té una tradició siderúrgica que data de molts segles. Aquesta activitat va generar riquesa econòmica i encara queden nombrosos vestigis del seu gloriós passat. La silvicultura, la mineria i les fàbriques de transformació han marcat en gran mesura l’estructura tant urbana com rural de la serralada.

 

Participació