La Vall de Núria i Vallter tanquen el Nadal amb xifres molt superiors a les de l'any passat

Les dues estacions del Ripollès tenen un 32 i un 67% més de visitants durant aquestes festes

Esquí de fons a la Vall de Núria
Esquí de fons a la Vall de Núria | Vall de Núria
Redacció
07 de gener del 2020
Actualitzat a les 12:36h
Les estacions de muntanya gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han donat per finalitzades les festes de Nadal amb un balanç que supera les xifres registrades l'any 2019. La Molina ha tingut un augment del 56% respecte al Nadal passat.

Pel que fa a les estacions del Ripollès, Vall de Núria i Vallter 2000, la primera ha registrat xifres d'un 32% superiors a la temporada passada. Com és habitual, un dels punts més favorables per l'estació ha estat la restauració, on s'ha registrat un 80% d'ocupació, un 11% més que la temporada anterior. Pel que fa a Vallter, l'augment de visitants ha estat d'un 67% de persones que han visitat l'estació aquest Nadal.

La majoria de les estacions gestionades per FGC funcionen al 90% i s'espera que al llarg dels pròxims dies obrin al complet el seu domini esquiable.

Les estacions de muntanya d'FGC tenen previst tancar la seva activitat el dia 13 d'abril, a excepció de Vall de Núria, que manté les seves instal·lacions obertes tot l'any.