Dues víctimes mortals en dos rescats de muntanya al Ripollès i la Cerdanya

En ambdós casos s'hi ha desplaçat un helicòpter dels Bombers de la Generalitat, la Unitat d'Intervenció de Muntanya i Mossos d'Esquadra

Moment del rescat a la Vall de Núria
Moment del rescat a la Vall de Núria | Arnau Urgell
NacióDigital
04 de gener del 2020
Actualitzat el 05 de gener a les 9:00h

Els dos rescats de muntanya realitzats aquest dissabte a la zona del Ripollès i a la Cerdanya amb acabat amb dues víctimes mortals, segons han comunicat els Bombers de la Generalitat. En ambdós casos s'hi ha desplaçat un helicòpter dels bombers , la Unitat d'Intervenció de Muntanya i Mossos d'Esquadra.

La intervenció feta al Ripollès, concretament entre el Puigmal i la Vall de Núria, s'ha realitzat després que un testimoni hagués localitzat el cos d'un home en un canal al municipi de Querabls. L’home, de 55 anys veí de Corbera de Llobregat, es va precipitar amb raquetes per una pala de neu d’uns 200 metres, segons les primeres valoracions. Anava sol.


Pel que fa al rescat fet a la Cerdanya, es tractava d’un practicant d’esquí snowboard de 23 anys i veí de Roquetes que ha mort en precipitar-se uns 300 metres per la canal del Cristall, al municipi de Montellà i Martinet.