Ripoll

Ripoll i la Universitat Abat Oliba es comprometen a teixir lligams

Trobada entre l'alcalde i el vicerector de Relacions Institucionals del centre

per Redacció , 27 de desembre de 2019 a les 12:54 |
L'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, i el vicerector de Relacions Institucionals de la Universitat Abat Oliba, Sergi Rodríguez | Ajuntament de Ripoll
L’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, va mantenir dilluns una trobada amb el vicerector de Relacions Institucionals de la Universitat Abat Oliba (UAO CEU), Sergi Rodríguez. Els dos van dissertar sobre els vincles de col·laboració que es poden establir entre el municipi i la institució universitària pels llaços que els uneixen sota el nom de l’Abat Oliba.

Durant la reunió, el representant del nou equip directiu de la UAO CEU també ha posat sobre la taula la necessitat de promocionar el centre al territori ripollès. En aquest sentit Munell ha mencionat l’Univers Jove, una de les fires d’ensenyament més importants del país i que es porta a terme el mes de març a Ripoll, com una proposta per poder difondre els ensenyaments que ofereixen als futurs estudiants de Ripoll i de la comarca.


La sessió ha finalitzat amb el compromís ferm de les dues institucions de trobar sinergies per treballar conjuntament per l’objectiu d’apropar el coneixement a les persones joves del territori.

 

Participació