El parc de Nadal de Ripoll escalfa motors

La 26a edició del Ripijoc s'instal·larà al pavelló municipal els dies 27 i 28 de desembre

Redacció
19 de desembre del 2019
Actualitzat a les 11:49h
El Ripijoc, en una foto d'arxiu
El Ripijoc, en una foto d'arxiu | Adrià Costa
Per 26è any consecutiu, l’Ajuntament de Ripoll organitza el Ripijoc, un espai de lleure i jocs destinat a infants des del naixement fins a 12 anys. El parc s'instal·larà al pavelló municipal d’esports els dies 27 i 28 de desembre en horari de 4 a 8.30 de la tarda.

El preu de l’entrada és de 3 euros pels majors de 5 anys i de 5 euros a partir d’aquesta edat. A més, amb l’entrada s’entregarà un val descompte per a una sessió de cinema al Teatre Cinema Comtal, vàlida per a qualsevol sessió de cinema infantil entre el 28 de febrer del 2019 i el 6 de gener del 2020.

Entre les múltiples propostes que ofereix el parc hi ha els llits elàstics, els inflables, el taller de maquillatge o l’espai Lego. En aquesta edició cal destacar l’espai familiar, que es repeteix per segon any consecutiu desprès de l’èxit de l’any passat. Una zona de joc i experimentació per despertar la imaginació i estimular la creativitat dels infants de 0 a 5 anys.

L’èxit d’aquest parc suma per la implicació d’altres serveis, entitats i associacions i ciutadans que fan possible la posada en escena. Tant la biblioteca Lambert Mata com el Museu Etnogràfic han preparat unes activitats, el consistori infantil oferirà una activitat de sensibilització dels ODS i vendrà rebosteria solidaria cedida per Olga Soler Cakes & Cookies, els joves del Casal Jove el Galliner col·laboraran en el passatge del terror, la fundació MAP realitzarà un taller previ de sensibilització adreçat a tots els col·laboradors del parc així com participarà amb voluntariat, Creu Roja col·labora a diferents tallers, Protecció Civil donarà suport de logístic, tècnics d’Oxineu s’ocuparan de la zona d’escalada i la comissió de pastorets i l’escola de gimnàstica artística són els referents en el taller de maquillatge.