Agència Catalana de l'Aigua

Campelles tindrà una depuradora d'aigües residuals

L'ACA licita la redacció del projecte constructiu per una valor inicial de 125.300 euros

per Redacció , 12 de desembre de 2019 a les 14:54 |
La depuradora de Riudellots de la Selva. | @aigua_cat.
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Campelles disposarà d'una depuradora per a la neteja de les aigües residuals. L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) està impulsant la millora del sanejament de tres comarques gironines, mitjançant la posada a licitació de tres contractes relatius a Medinyà (terme municipal de Sant Julià de Ramis, al Gironès), Gualta (Alt Empordà) i, precisament, a Campelles. L’Agència també ha adjudicat un contracte per redactar el projecte constructiu per a millorar el sanejament del municipi de Campllong, al Gironès.
 

Pel que fa al contracte licitat que servirà per a redactar el projecte de la depuradora de Campelles, té un pressupost d’adjudicació superior als 125.300 euros, i servirà per a definir la capacitat de la depuradora i els col·lectors. 

Es podran presentar ofertes fins el 22 de gener de 2020 i els contractes, un cop adjudicats i signats, tindran una durada de vuit mesos, amb una inversió global propera als 349.000 euros.


Les quatre actuacions estan contemplades en l’actual cicle de planificació, corresponent al període 2016-2021.
 

 

Participació