gat

​Campdevànol acull el primer Saló Internacional del Gat de Catalunya

El certamen se celebrarà els dies 7 i 8 de desembre

per Redacció , 3 de desembre de 2019 a les 14:12 |
A la fira hi participaran gats de diverses races | Adrià Costa
El Pavelló Esportiu Municipal Mercè Guix de Campdevànol acollirà el Saló Internacional del Gat de Catalunya que es farà durant el cap de setmana 7 i 8 de desembre. És la primera vegada que aquest certamen se celebra a Catalunya.

En total hi participaran un centenar de gats de diferents països del món com França, Itàlia, Alemanya o Rússia, de 15 races diferents (perses, abisinios, bosques de Sibèria, exotics, maine coon, britis). Aquesta és la primera vegada que aquest saló se celebra a un municipi del Ripollès.


L’exposició està organitzada per l’Associació Felina de Catalunya (ASFeC) i estarà oberta al públic des de les 10 del matí i fins a les 7 de la tarda ambdós dies. En aquesta mostra hi participaran criadors de diferents federacions felines de països d’Europa (França, Itàlia, Alemanya o Suïssa), i també hi podran participar particulars amb els seus gats prèvia inscripció.

Constituïda l’any 1982 com a primera Associació Felina Espanyola, ASFeC té com a objectiu el foment, difusió, millora, conservació i defensa dels interessos dels gats i de totes les races felines.

 

Participació