​La Fira de la Puríssima de Camprodon donarà la benvinguda al Nadal

El certamen se celebrarà del 6 al 8 de desembre

Redacció
26 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:19h
L’esperat esdeveniment prenadalenc convidarà veïns i visitants a passejar pels carrers i places del centre, i a gaudir durant tres dies dels atractius de la vila i de la Vall en un ambient familiar i de germanor.

El cap de setmana del 6, 7 i 8 de desembre, els carrers del centre de Camprodon s’ompliran d'esperit nadalenc amb la tradicional Fira de la Puríssima de la Vall de Camprodon. L’esdeveniment s’adreça a veïns i visitants durant els tres dies, de les 11 del matí a a les vuit del vespre, i inclourà propostes esportives, degustacions, artesania i decoració amb temàtica de Nadal, vins i caves, complements, activitats familiars i tot tipus de serveis.

Segons l’alcalde, Xavier Guitart, aquesta fira “forma part de la nostra genètica, com a poble i com a Vall, i serveix indubtablement per reivindicar el nostre territori: els seus actius culturals, patrimonials, socials i naturals i, sens dubte, remarcar el caràcter de germanor i acollida dels camprodonins”. A més d’això, Guitart assegura que “també és una magnífica oportunitat per al comerç i els productes locals, ja que per la fira passen milers de visitants”.

Els visitants poden compartir la seva experiència a través de les xarxes socials, utilitzant les etiquetes #FiraPurissimaCamprodon i #FPC19.

Cartell amb les activitats