ERC de Ripoll demana una rotonda a la carretera de Ribes i un parc infantil a la Devesa

Els republicans presentaran dues mocions en el proper ple

Els regidors Roger Bosch i Nani Mora, a la presentació de les mocions
Els regidors Roger Bosch i Nani Mora, a la presentació de les mocions | ERC Ripoll
Redacció
21 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:36h
El regidors Roger Bosch i Nani Mora, del grup municipal d’ERC de Ripoll, van presentar aquest dimarts les dues mocions que es debatran al ple del proper 26 de novembre de 2019. En una, es proposa construir el 2020 una rotonda de connexió de la carretera de Ribes, la C-17 i l’N-260. En l’altre, construir una gran parc infantil i juvenil a la Devesa del Pla amb jocs inspirats en la cultura, el patrimoni i la història de Ripoll.

“El punt de confluència de la carretera de Ribes, la C-17 i la N-260 és certament perillós i si han produït nombrosos accidents de trànsit, en alguns casos amb persones que hi ha deixat la vida. Aquest és un dels punts més conflictius a nivell de seguretat viària a Ripoll, però també figura en llistes de punts negres a les carreteres de Catalunya”, argumenta ERC a la primera moció. 

Els republicans proposen que, per aquesta obra, s’incorpori una partida al pressupost de l’Ajuntament de Ripoll per al 2020 i que, a més, es cerquin ajudes de les altres administracions titulars de les carreteres que conflueixen en aquest punt, o sigui, la Generalitat i l’Estat.

Pel que fa al parc, ERC pensa que la Devesa seria un lloc “excel·lent” per ubicar-lo i que ara seria el moment indicat per fer-ho.

A sota, podeu llegir la nota de premsa dels republicans, que inclou les dues mocions:

Mocions d'ERC Ripoll by naciodigital on Scribd