Ripoll instal·la senyalització lumínica a dos passos de vianants

Es tracta d’una prova pilot que s’aplicarà a altres punts del municipi

per Redacció, 20 de novembre de 2019 a les 11:58 |
Un dels passos de vianants | Ajuntament de Ripoll
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb la voluntat de millorar la seguretat dels vianants,  l’Ajuntament de Ripoll, des de la regidoria de Seguretat Ciutadana, ha instal·lat senyalització lumínica, que funciona amb energia solar, en dos passos de vianants, en un dels quals fa pocs mesos va morir una dona gran atropellada. Un d'ells està situat al carrer Progrés, cantonada amb carrer del Ter,  i l’altre situat a la ronda de Castelladral.

El primer és un pas de vianants molt transitat i que, tot i estar envoltat de comerços, queda poc destacat. El segon és un punt en el qual els vehicles van a més velocitat pel fet de ser una ronda i es considera que aquesta senyalització pot ser molt eficaç.   


Aquesta actuació, que és una prova pilot, és el punt de partida per senyalitzar altres passos de vianants situats, per exemple als centres educatius o en punts amb poca il·luminació,  com els de  la carretera Sant Joan o carretera de Ribes, entre d’altres.
 

Un dels punts il·luminats del pas de vianants. Foto: Ajuntament de Ripoll

 

Participació