Uns quaranta comerços de Ripoll tornen a fer el Black Friday

La campanya es portarà a terme el 29 i 30 de novembre

Redacció
19 de novembre del 2019
Actualitzat a les 10:22h
Una quarantena d’establiments de Ripoll participaran el 29 i 30 de novembre a la campanya Black Friday, amb l’objectiu d’animar l’activitat comercial local per una banda i, per l’altra, per formar part d’una campanya d’escala mundial. Així, durant aquests dos dies, les botigues i restaurants adherits. oferiran ofertes i descomptes per atreure l’atenció dels clients i potenciar les compres nadalenques locals.

A més, les persones que a partir del 4 de novembre hagin efectuat compres majors de 10 euros als comerços adherits a la campanya, dipositant el tiquet de compra amb el seu nom i telèfon a la bústia situada al mateix comerç, entraran al sorteig de 5 vals de 40 euros, per gastar durant el dia 29 i 30 de novembre.

La proposta es repeteix novament tenint en compte els resultats positius que la campanya va tenir el 2018. Segons alguns dels establiments participants “les compres van augmentar durant aquell cap de setmana i vam tenir més afluència de clients”.

Per aquest motiu, la Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Ripoll –representat per l’àrea de Promoció Econòmica–  han volgut promocionar de nou “el Divendres Negre” perquè els ripollesos facin les seves compres al comerç de proximitat.