El Consell Comarcal, compromès amb la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona 2030

El vicepresident primer, Enric Pérez, participa a la taula de treball de la proposta

Ricard Font, president de FGC, a la trobada que marca l'inici de la temporada d'hivern
Ricard Font, president de FGC, a la trobada que marca l'inici de la temporada d'hivern | FCEH
Redacció
14 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:14h
El Consell Comarcal del Ripollès es va mostrar ahir completament compromès amb la candidatura olímpica d'hivern Jocs Pirineus-Barcelona 2030. El vicepresident primer, Enric Pérez, va participar a la taula de treball de la candidatura i a la presentació de la temporada d'hivern de la Federació Catalana d’Esports d’hivern (FECH).

“Parlem d’un projecte olímpic que ens permet desenvolupar, des d’aquest mateix moment, el país. No podem perdre aquesta oportunitat perquè ho tenim tot llest. És el somni de tots”, emfatitzava el president de FGC, Ricard Font, només començar l’acte.

Acollir uns Jocs Olímpics passa, entre altres coses, per disposar de pistes d’esquí de primer nivell, com van encarregar-se de destacar quatre representants d’estacions catalanes. “Els Jocs seran sostenibles, o no seran”, en paraules de la responsable comercial de Turisme i Muntanya de FGC, Laura Vives, que va posar èmfasi en l’impacte mediambiental. I això inclou, evidentment, les pistes d’esquí nòrdic, que enguany, algunes d’elles, compten amb l’homologació oficial internacional.

La trobada coincideix amb la investigació oberta per un jutjat de Barcelona, que ha detectat un intent de "vehicular" fons de la candidatura olímpica dels Jocs Pirineus-Barcelona 2030 a través d'una fundació.