​La Vetllada de Cuina Solidària recapta 10.000 euros en l'edició de tardor

Els diners es destinaran a quatre projectes que lluiten contra l'exclusió social, entre els quals un de la Fundació MAP

La vetllada va reunir molta gent
La vetllada va reunir molta gent | Organització
Redacció
14 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:35h
La segona edició del 2019 de la Vetllada de Cuina Solidària ha tornat a ser un èxit. Ha aconseguit recaptar 10.000 euros per a quatre projectes que lluiten contra l'exclusió social: un de Càritas, un altre de la Fundació Josep Comas, un del Casal Claret i, finalment, un de la Fundació MAP del Ripollès. L'edició de tardor de la Vetllada es va celebrar al Serrat del Figueró, a Taradell, i va reunir més de 360 comensals.

Entre l'edició d'estiu i la de tardor, enguany aquesta iniciativa dels Cuiners Solidaris d'Osona ha recaptat més de 25.000 euros. En aquesta ocasió, l'objectiu dels fons és finançar un projecte per ajudar joves en situacions complexes, de Càritas; "Mirades Felices", de la Fundació Josep Comas, dedicat a donar suport a col·lectius vulnerables; un altre destinat a acompanyar dones amb alt risc d'exclusió social; i, finalment, un de la Fundació MAP Ripollès que facilita l'accés de famílies amb pocs recursos a sessions de psicologia, logopèdia, fisioteràpia i reforç escolar especialitzat.

Aquest any és el primer que la Vetllada celebra dues edicions, amb l'objectiu d'augmentar la recaptació. Cada sopar consta de 15 tapes elaborades per restauradors osonencs. Per assistir-hi i poder-les degustar, els comensals paguen 35 euros, que es destinen íntegrament a les iniciatives solidàries escollides.
 

Vetllada de Cuina Solidària, al Serrat del Figaró. Foto: Organització
 

Vetllada de Cuina Solidària, al Serrat del Figaró. Foto: Organització