Txarango actua per sorpresa al tall de l'AP-7 a Girona

Centeners de persones passen la nit a l'autopista després de bloquejar-la durant hores

Txarango actua al tall de l'AP-7 a Girona
Txarango actua al tall de l'AP-7 a Girona | Tsunami
13 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:27h
En plena acció del Tsunami Democràtic el grup Txarango ha aparegut per sorpresa aquesta nit i ha fet un breu concert al bell mig de l'AP-7, a Girona, on des de feia hores centenars de persones tallen la via. També ha actuat el grup Zebrass. 

Tsunami Democràtic ha desconvocat el tall aquest matí a les 8. La policia ha fet acte de presència a la zona per fer fora alguns manifestants que es resistien a obrir la via. 

Els centenars de persones concentrades de l'AP-7 a Girona han muntant barricades amb tanques metàl·liques i arbres enmig de la carretera. Una de les barricades té grans dimensions i comportarà una tasca àrdua per desmuntar-la. Al cantó en sentit nord també s'ha construït una altra barricada, aquesta formada amb pneumàtics, i s'ha encès, conformant una gran foguera.

Mentrestant, els concentrats, que responen a la crida de Tsunami Democràtic per protestar per la sentència de l'1-O, han improvisat concerts de música enmig d'un dispositiu de moltes furgonetes policials. L'acció ha tallat uns sis quilòmetres, entre les sortides Girona nord i Girona sud de l'autopista. Els Mossos han fet desviaments per evitar el col·lapse del trànsit. Podeu consultar aquí l'estat del trànsit.