El 10-N, al minut i a fons a NacióDigital

El diari desplega una quarantena de periodistes i analistes per seguir la jornada electoral i interpretar-la

La jornada electoral es podrà seguir al minut a ND
La jornada electoral es podrà seguir al minut a ND | Adrià Costa
NacióDigital
09 de novembre del 2019
Actualitzat a les 20:02h
A la pantalla del l'ordinador, la del telèfon o la tauleta. Entrant-hi directament, per Twitter, Telegram, Instagram o qualsevol altra xarxa. NacióDigital és el mitjà per seguir la jornada electoral del 10-N i el que passarà a partir de dilluns, quan es preparen diverses convocatòries de protesta i desobediència contra la sentència del Suprem.

NacióDigital, diari digital líder en català i referència en la informació política i de proximitat, ha desplegat una quarantena de periodistes i analistes per evitar que us perdeu cap detall de la jornada. El minut a minut del diari estarà més actiu que mai per acostar-vos totes les últimes hores i detalls, els nostres periodistes seran a les seus dels partits que ja tenen representació i a la de la CUP i tindreu informació amb gràfics i en temps reals de l'escrutini.

Els resultats els podreu filtrar per demarcacions i municipis, però també per comarques. A les seus obriran cava, però tindran realment tots motius de fer-ho? Amb aquest interactiu sobre els partits catalans i aquest altre dels partits espanyols ho podreu mesurar. Les divuit edicions territorials del diari explicaran l'impacte de la jornada i les possibles incidències des de la proximitat i sobre el terreny per tal que res se us escapi.

A més de l'actualitat informativa, el diari incidirà en l'anàlisi. Respondrà tots els perquès de la jornada, publicarà mapes per analitzar la participació i el seu impacte i també el nivell de suport als partits, i coneixereu en detall els 48 diputats catalans gràcies a un interaciu. Oriol March i Pep Martí abordaran en sengles cròniques l'escenari polític que s'obre a partir de diumenge a la nit a Catalunya i a Espanya i Ferran Casas donarà les claus de la jornada al seu Despertador de dilluns.

El diumenge a la nit analitzaran els resultats i donaran la seva opinió Germà Capdevila, Oriol de Balanzó, Montserrat Tura, Roger Palà, Maria Vila, Elisenda Rovira i Jordi Cabré. El dilluns ho faran, de forma més reposada, el politòleg Jordi Muñoz, i els periodistes Jonathan Martínez i Jaume Barberà