urbanisme

​Noves escales a la zona de Can Guetes a Ripoll

Permeten connectar el passeig de la ruta del Ferro amb la zona d’esbarjo i el parc caní

per Redacció, 5 de novembre de 2019 a les 13:09 |
Les noves escales | Ajuntament de Ripoll
Divendres passat van finalitzar a Ripoll les obres de les escales de nova construcció que connecten el passeig de la ruta del ferro amb l’esplanada de la zona de l’Agility de Can Guetes. L’obra ha consistit a realitzar les escales aprofitant el desnivell que ja hi havia i en el que s’havia format un camí natural. Amb aquesta acció es millora l’accessibilitat de la zona, afegint aquest accés a la rampa existent i les escales que connecten pel costat del pont de Can Guetes.

Amb aquest nou accés també es millora la zona de caravanes de Can Guetes, afavorint l’espai d’esbarjo que envolta el parc caní. De fet és una acció que calia fer per evitar que algú prengués mal fent ús del camí natural que enllaçava el passeig i l’Agility.


L’obra ha estat realitzada per la brigada d’obres del mateix Ajuntament i dirigida pels serveis tècnics de l’Àrea de Serveis al Territori, Sostenibilitat i Empresa.

 

Participació