Els Dos Dies del Trial de Santigosa reuneixen 145 pilots

La prova comptava amb 40 zones diferents

Redacció
21 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:31h
La plaça de Sant Joan de les Abadesses
La plaça de Sant Joan de les Abadesses | Marc Cargol
Un total de 145 pilots van prendre la sortida de l’onzena edició dels Dos Dies del Trial de Santigosa, que s’ha disputat aquest cap de setmana. La prova l’organitza Moto Club Abadesses.

El trial comptava amb 40 zones diferents, entre 18 i 20 zones diàries, depenent de la categoria dels pilots. La primera jornada es va desenvolupar amb normalitat, amb bon temps i un terreny sec. En la segona jornada, diumenge, la pluja ha marcat la sortida dels pilots i s’ha canviat el traçat d’algunes zones. 

Pel que fa a les classificacions, en la categoria PRE-65, destaca la victòria d’Antoni Guillen, acompanyat al podi per Mick Grant, segon amb un empat a punts i, Darren Walker, tercer. Alberto Selma, Josep Vidal i Vicente Montoro han completat la classificació de la categoria PRE-72. Phil Houghton s’ha imposat en la categoria PRE-80. En segon i tercer lloc, s’han classificat Jordi Tarruella i Robin Luscombe.

En la resta de categories les victòries han estat per a Antoni Buixadé (Iniciació Clàssic), Josep M. Bargalló (Clàssics); Valentí Fontseré (Trialers) i l’anglès Kiaran Hankin (Experts).

- Totes les classificacions
- Galeria de fotos de la prova (Marc Cargol)
 

Un dels participants al trial. Foto: Marc Cargol