Sant Quirze de Besora s'engalana per celebrar la Fira del Tast

La plaça Bisaura ja ho té tot a punt per acollir el tradicional concurs de munyir, gastronomia i manualitats, entre altres

Osona.com
04 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 12:54h
Una de les parades de la Fira del Tast
Una de les parades de la Fira del Tast | Adrià Costa
Sant Quirze de Besora ja ho té tot a punt per acollir la Fira del Tast del Bisaura aquest diumenge, 6 d’octubre. Com cada any, la gastronomia hi té un pes important amb demostracions de cuines, tast de formatges i un vermut de quilòmetre 0. 

Tampoc hi faltaran activitats tan tradicionals com el concurs de munyir, el dinar popular o les activitats i espectacles per a tota la família. Els actes començaran a partir de les 10 del matí a la plaça Bisaura del municipi. Paral·lelament hi haurà un mercat de segona mà a la zona d'aparcaments del carrer de Berga.

Programació a la plaça Bisaura
De 10 a 12.45 h - VII Concurs de munyir - Categoria adult i categoria infantil.
De 10 a 14 h - Taller de manualitats infantils
De 10.30 a 12.30 h Showcooking - Demostració de cuina!
Elaboració de dos plats principals i unes postres amb productes del Bisaura, a càrrec d’Isidre Vila. A les 12.45 h - Entrega de Premis del VII Concurs de Munyir
A les 13 h - ESPECTACLE “EN CLAU DE TRES. MÚSICA AMB ÀNIMA”. Trio de versions en format acústic amb un repertori que va de la música tradicional americana i llatinamericana fins arribar a la música de casa nostra.
De 13 a 14 h - Vermut de Quilòmetre 0
Gaudeix d’un tast de la gastronomia del Bisaura. Tapes elaborades per Carns i Embotits Collfred i Ratafia Bosch (cost del tast: 1€)
A les 14.30 h - Dinar popular
Venta de tiquets al Forn de pa Torres i a les oficines de l’Ajuntament.

A la zona d'aparcaments del carrer de Berga
De 9 a 15 h - El Trastet: Mercat de segona mà

 

Recull de fotos de la Fira del Tast del Bisaura