Viles Florides

Ripoll, Campdevànol i Sant Joan de les Abadesses, distingits amb les tres Flors d'Honor de Viles Florides

La gala es va fer el divendres passat a Lloret de Mar

per Redacció, 3 d'octubre de 2019 a les 12:41 |
Lliurament dels guardons | Ajuntament de Ripoll
Ripoll  ha renovat les tres Flors d'Honor que atorga Viles Florides com a reconeixement pel bon manteniment i  transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. També han aconseguit la mateixa puntuació Campdevànol i Sant Joan de les Abadesses.

L’acte d’entrega de les Flors d’Honor  va tenir lloc divendres 27 de setembre a la localitat de Lloret de Mar i el va presidir  la Consellera d’Agricultura Teresa Jordà. La principal novetat del certamen d’enguany  ha estat el lliurament de la Flor d’Or, un premi de nova creació per distingir el municipi que millor ha treballat el seu verd urbà durant el darrer any.


En la seva primera edició, la Flor d’Or ha recaigut sobre la ciutat d’Olot, ciutat que a més, encapçala el rànquing de Viles Florides, amb quatre flors d’Honor, la màxima puntuació obtinguda fins ara per cap municipi, ja que el jurat de Viles Florides pot arribar ha puntuar amb fins a cinc Flors d’Honor.

El projecte Viles Florides és obert a tothom i, a més a més dels municipis, també hi poden participar col·lectius, empreses o particulars amb sensibilitat cap a la natura i la cura dels espais verds. Per això, a banda dels reconeixements institucionals als municipis, es premien també aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, són exemple a seguir.
 

Municipis que han estat distingits amb el guardó aquest 2019

 

Participació