Campdevànol posa en marxa el nou pavelló un cop reformat

L'equipament disposa de vestidors i seients nous, una pista més ampla, bar a la planta baixa i caldera de biomassa, entre d'altres millores

Redacció
03 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 12:27h
Signatura de la recepció d'obra
Signatura de la recepció d'obra | Ajuntament de Campdevànol
Aquest dimarts es va signar la recepció d’obra del pavelló municipal Mercè Guix entre l’Ajuntament de Campdevànol, l’empresa constructora i la direcció facultativa de l’obra. D’aquesta manera, a partir de la setmana que ve ja es podrà posar en funcionament. El consistori s’ha reunit amb les entitats esportives per tal de comunicar-los que ja podran començar a entrenar i jugar amb normalitat a les instal·lacions del pavelló.

D’aquesta manera es posa punt final a la remodelació d’un dels equipaments més utilitzats del municipi i que ha suposat vestidors nous, seients nous a les grades, ampliació de la pista, reforma de la coberta, millora del gimnàs, instal·lació d’una caldera de biomassa i un nou bar a la planta baixa, que comunica amb el camp de futbol, entre altres millores.

L’alcaldessa, Dolors Costa, reconeixia que l’obra s’ha allargat molt més de l’esperat “perquè ens hem trobat amb diverses dificultats” però que finalment es pot dir que “ara sí que està tot acabat, inclòs el procés burocràtic”.

Durant aquests mesos d’obres els equips han hagut d’entrenar a altres pavellons com el de Sant Joan de les Abadesses, Ribes de Freser o Sant Pau de Segúries a qui l’alcaldessa ho ha volgut agrair.

Ara només queda pendent la licitació del gimnàs del pavelló i del nou bar.