Els Mossos enxampen «in fraganti» un home que venia cocaïna en un carrer del centre de Ripoll

El detingut té 58 anys i és veí del municipi

Les bossetes de cocaïna comissades
Les bossetes de cocaïna comissades | Mossos d'Esquadra
Redacció
26 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:40h
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ripoll van detenir, el 23 de setembre, en aquesta població, un home de 58 anys i amb domicili a Ripoll, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van tenir lloc el vespre del mateix dia, quan una patrulla de la Unitat d’Investigació d’aquesta comissaria es trobava fent patrullatge preventiu per la població. Mentre circulaven amb el vehicle de paisà van observar com un home caminava pel carrer Progrés direcció al carrer Girona i s’aturava just al costat d’un semàfor amb una actitud d’espera i vigilant. En pocs minuts van veure com s’aproximava una furgoneta que es va aturar al seu costat. Els agents van veure com l’home li donava una bosseta de color blanc al conductor i únic ocupant del vehicle, i a canvi, ell li donava una quantitat de diners en bitllets doblegats.

Els agents van aturar la furgoneta, van identificar el conductor i el van escorcollar. A l’interior de la butxaca esquerra del pantaló li van localitzar una petita bossa transparent, d’un gram aproximadament, presumptament de cocaïna. 

Els mossos van interceptar el venedor i també el van identificar i escorcollar.  En l’escorcoll li van trobar 227 euros i tres bossetes, presumptament de cocaïna, amb un total de 4.71 grams.

Per aquests motius els agents el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 24 de setembre a disposició del Jutjat  d’Instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.