L'Ajuntament de Ripoll vol crear un Consell de Joves

Convocada una trobada per al proper 4 d'octubre

Redacció
24 de setembre del 2019
Actualitzat a les 14:02h
L’’Ajuntament de Ripoll vol impulsar un Consell de Joves com a espai de participació estable, adreçat a nois i noies d’entre 15 i 29 anys, per tal que esdevingui una eina de decisió i implicació directa en el dia a dia del municipi i en les seves polítiques de joventut.

"Un espai de trobada i diàleg obert a totes aquelles persones que tinguin l’interès, la voluntat i el compromís d’implicar-se en les polítiques de joventut del municipi. En el qual es posaran a debat les principals necessitats i problemàtiques del col·lectiu de joves de Ripoll (habitatge, treball, salut, cultura, inclusió, participació, educació, etc.), per conèixer-les, parlar-les i treballar-les conjuntament. Un espai de participació bidireccional entre els i les joves i l’Ajuntament que també generi idees i propostes per tal d’impulsar projectes conjuntament", explica el consistori al seu web..

Per aquest motiu, el divendres 4 d’octubre s'ha convocat una trobada amb les persones joves al Casal de Joves El Galliner, per ser part activa en aquest òrgan de participació. Al llarg de la tarda hi haurà dues convocatòries, la primera a les 17 h destinada a joves de 15 a 22 anys, i la segona, a les 19 h adreçada a joves de 23 a 29 anys.

L’objectiu de la sessió es basa sobretot a oferir la possibilitat que els joves identifiquin necessitats actuals dels joves, quina és la seva postura com a ciutadans, com imaginen i pensen aquest òrgan i quin compromís poden assolir.
 

Cartell. Foto: Ajuntament de Ripoll