empresa

​El Govern aprova l'ampliació de capital de Comforsa per 4,5 milions d'euros

Vol consolidar el creixement dels darrers mesos i garantir la sostenibilitat de l'empresa

per Redacció , 18 de setembre de 2019 a les 11:47 |
Una de les millores de l'empresa | Comforsa
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Govern destinarà 4,5 milions d’euros a l’ampliació de Comforsa, a través de l’empresa pública AVANÇSA, Empresa de Promoció i Localització Industrial de Catalunya. L’objectiu de la Generalitat de Catalunya amb aquesta nova ampliació de capital, emmarcada dins del Pla Estratègic 2019-2022, és per consolidar el creixement dels darrers mesos i garantir la sostenibilitat de l’empresa.

Comforsa, que està participada en la totalitat del seu capital per l’empresa pública de la Generalitat, AVANÇSA, està especialitzada en la transformació d’acer per a forja i mecanització destinada al sector automotor. Actualment té 350 treballadors entre els seus centres de treball situats a Campdevànol, un a Ripoll i oficines a Barcelona. A banda dels llocs de treball directes, Comforsa treballa amb 68 proveïdors del Ripollès, Osona i la Garrotxa, i 294 de la resta de Catalunya.


A partir de mitjans del 2018, l’empresa va iniciar un procés de reducció de les pèrdues i ha encadenat resultats positius durant el darrer any. Amb aquest augment de capital, la Generalitat aposta pel manteniment de l’activitat industrial del Ripollès.
 

 

Participació