Alternativa per Ripoll-CUP critica la gestió municipal del rocòdrom i el camp de futbol

Inauguració del rocòdrom
Inauguració del rocòdrom | Consell Comarcal del Ripollès
Redacció
17 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:12h
El grup municipal d'Alternativa per Ripoll-CUP, tal com ha especificat en una nota, veu amb "preocupació" la gestió municipal de determinades instal·lacions de la zona esportiva municipal i la falta de compliment de mesures aprovades pel consistori i previstes per a un bon funcionament. Es refereix en concret a dos serveis: el rocòdrom i el camp de futbol.

Pel què fa al rocòdrom, segons la formació, s'incompleix el fet de fixar un horari d'ús d'acord amb les necessitats dels usuaris. La gestió del mateix no es fa doncs a través dels propis treballadors públics de la zona esportiva sinó que l'accés depèn de l'horari del bar. Quan el bar està obert, es pot fer ús del rocòdrom. Mentre que quan aquest es troba tancat, és impossible fer-ne ús.

"Òbviament, aquesta situació ha generat malestar entre els usuaris d'aquest servei que
va ser remodelat fa poc però que no es pot gaudir com pertoca", diu el comunicat.

Per la seva banda, el camp de futbol presenta dues problemàtiques, segons Alternativa: "Una és que l'accés incontrolat de persones no usuàries, fins i tot quan el recinte és tancat, provoca molèsties desagradables com l'aparició habitual d'excrements de gos dins el camp. Trobem en segon lloc la deixadesa absoluta dels vestidors, que es troben en un estat lamentable, amb parets i sostres insalubres, amb bancs trencats, sense calefacció i molts cops sense aigua calenta".

"Ja s'ha posat de manifest el malestar de molts usuaris i no és nou que molts pares ni tan sols deixen dutxar els seus fills als vestidors", afegeixen.