Camprodon aplica una modificació de crèdit per evitar impagaments

L'Ajuntament ha realitzat l'actuació per assumir despeses que han estat superiors a les previstes durant el primer semestre d’aquest 2019

Ple municipal de Camprodon
Ple municipal de Camprodon | Ajuntament de Camprodon
Redacció
09 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:41h
El govern municipal de Camprodon ha tramitat un expedient de modificació de crèdit dins del pressupost municipal per tal de poder assumir el pagament de factures i despeses no previstes durant el primer semestre de 2019.

L’alcalde Xavier Guitart constata que “ens podem trobar que durant la liquidació no es compleixi l’estabilitat pressupostària i la regla de la despesa, i això ens pot conduir a un pla econòmic i financer per equilibrar les finances municipals”. Si no fos així, insisteix l’alcalde, “és probable que no es poguessin garantir els pagaments de factures i acords municipals més enllà de l’octubre o novembre d’enguany”.

En els propers dies, l’equip de govern seguirà estudiant l’actual escenari per tal d’avaluar les possibles línies d’actuació i prendre les mesures corresponents que, en cap cas, “afectaran els serveis municipals”, confirma l’alcalde.