​Satisfacció a Camprodon per la pretemporada de l'Spar Citylift Girona

L’equip gironí de bàsquet serà a la localitat ripollesa del 4 al 7 de setembre

Presentació a Camprodon
Presentació a Camprodon | Ajuntament de Camprodon
Redacció
05 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:13h
L’Hotel Camprodon ha acollit la jornada de presentació de l’estada de pretemporada que el femení del Girona de bàsquet, l'Spar Citylift, durà a terme a Camprodon del 4 al 7 de setembre. L'equip realitzarà entrenaments diaris al vavelló de Llandrius. L’últim dia, disputaran un partit contra el Barça CBS.

A l’acte de presentació han participat Joan Bobi, regidor d’Esports de Camprodon; Eric Surís, entrenador de l’Spar Citylift Girona i Núria Martínez, jugadora de l’equip. El regidor Bobi ha destacar que aquesta estada del Girona és “un honor”, i també una forma de “culminar un estiu ple d’activitats i propostes esportives, com han estat els campionats de tenis taula, golf o futbol sala”. Per la seva banda, Eric Surís, entrenador de l’equip, s’ha mostrat també agraït per l’acollida que ha ofert Camprodon, i destaca que prepararan a Llandrius el partit de pretemporada amb un equip punter com és el Barça. A més, Surís ha destacat que “a banda d’entrenaments, treballarem la preparació física amb alguna sortida i excursió pels voltants de la vila”, aprofitant l’oportunitat territorial i natural que els brinden Camprodon i la Vall.

Partit contra el Barça CBS 

El dia 7, a més, la pretemporada a Camprodon de l’equip gironí conclourà amb un partit davant el CBS Barça. Aquest serà el primer amistós de la temporada de les gironines.

L’enfrontament tindrà lloc a les 19 h en el mateix pavelló. Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme. Preus: tribuna (12€), pista (10€) i dret (8€).