SORTEIG NacióDigital et convida al Sweet Aloha Costa Brava

Sortegem tres "packs" dobles per a dones en bungalow compartit per a l'esdeveniment del 13 a al 15 de setembre a Sant Pere Pescador

Torna la Sweet Aloha Costa Brava
Torna la Sweet Aloha Costa Brava | Albert Alemany
Redacció
05 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:10h
El càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador acull del 13 al 15 de setembre el Sweet Aloha Costa Brava Surfer Girls Meeting. NacióDigital, mitjà col·laborador de l'esdeveniment, sorteja tres packs dobles en bungalow compartit per gaudir de la gran cita del surf femení de la costa catalana.

Les participants de la Sweet Aloha podran gaudir del mar i de la platja amb navegació, descobriment i batejos d'esports com el windsurf, el kitesurf i el paddle surf. A banda de moltes altres activitats, s’impartiran classes d’iniciació i clínics de perfeccionament, amb una oferta per a tots els nivells.

Per participar al sorteig (cal ser dona) només cal omplir el següent formulari.



Normes del sorteig

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, mòbil de contacte, correu electrònic i indicar la comarca de residència.

- En el sorteig només hi poden participar dones.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el diumenge 8 de setembre a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu edicio@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.